top of page

TABITA TEACH

Tabitasenteret tilbyr kurs, seminarer og veiledning innen traume, tap og livsmestring. Vi kommer gjerne til din arbeidsplass, forening eller organisasjon.

VÅRE KURS

Hvordan håndtere livet i etterkant av traumer og tap
Grunnleggende kurs i effekter av traumer. Hva er traume? Hva gjør det med oss og hvordan håndtere livet når tiden har gått og traumene har gjort noe med oss?

 

Min reise mot håp

Med bakgrunn i konsertforestillingen med samme tittel, er det laget flere foredrag med betraktninger rundt temaet: Hvordan finne håp etter å ha gjennomlevd krenkelser og hvordan finne håp i etterkant av tap og traumer.

Møte med sterke følelser

Mange kan oppleve det vanskelig, krevende og iblant uhåndterlig å møte mennesker som er ofte sinte, og som ”tar ut sin frustrasjon på omverdenen.”

Hvordan kan jeg som hjelper, venn og menneske møte og håndtere sterke følelser hos andre?

Fra visjon til virkelighet
Hvordan man går fra å ha en visjon til å sette den ut i livet.

Alle kursene har en kristen forankring.

PRISER

Vi tilbyr rabatter etter avtale.
 

Betalingsmåter: Faktura eller Vipps. 

Foredrag/kurs/seminarer som ikke er avbestilt 24 timer før avtalt tidspunkt faktureres.

VEILEDNING

Tabitasenteret tilbyr veiledning til bedrifter og enkeltpersoner. I perioder kan livssituasjonen være krevende. Relasjoner privat eller på arbeidsplassen er vanskelig, og hverdagen preges av at energien tappes. En samtale med en veileder kan bidra til å sortere tanker og følelser. Sammen med et lyttende medmenneske kan du på nytt finne fotfeste og få tak i det som gir livet en bærende retning.

PRISER

Betalingsmåter: Faktura eller Vipps.

 

Samtaler som ikke er avbestilt 24 timer før samtaletidspunkt faktureres.

BOOKING

bottom of page